Biografie:

Naast een cursus Illustratief Tekenen en een cursus Modeltekenen bij de Vrije Academie in Amsterdam in de jaren 80 en 90 van de vorige eeuw, ben ik voornamelijk autodidact. Ik heb altijd al een passie gehad voor de natuur en de zee in het bijzonder. De kalme en woeste zee die het leven brengt en ook eindigt wil ik in mijn schilderijen tot leven wekken. Ook in mijn, vaak abstracte landschappen kun je het gevoel van vrijheid vinden.

Ik werk het liefst in acryl, maar ook in olieverf. Ook ben ik aan het werk met nieuwe technieken en materialen die ik graag in mijn schilderijen verwerk. Het schilderen is mijn uitlaatklep en mijn grote passie en geeft mij zowel rust en energie. Dit wil ik de toeschouwer laten ervaren.

 

Garcia Sudmeijer-Evers

 

 

Except from a course in Illustration Drawing at the Vrije Academie of Amsterdam in the 80's and 90's of the previous century, I"m self-taught. I've always had a passion for nature and for the sea especially. The calm and wild sea that brings and ends life, I want to project into my paintings. You can often can find the feeling of freedom in my abstract landscapes. I love working in acrylics, but also like using the oils. I also use new techniques and materials in my paintings. 

Painting is my big passion which gives me peace and energy. This is that I would like to give to the viewer to experience it for themselves.

Mijn schilderijen zijn te koop. Voor informatie over de de prijs of voor het laten maken van een opdracht kunt u mij benaderen door een bericht achterlaten op deze website.

 

 

My paintings are for sale. For information about price etc. you can leave a message on this website.